Ät mer grapefrukt med en grapefruktsked av plast!

 

Om du tycker om grapefrukt så kanske det är så att du äter frukten varje morgon för att börja dagen på rätt sätt. Men med en vanlig sked så är det inte alltid så lätt att skopa upp fruktköttet, och dessutom så kan man bli rätt trött på att få fruktjuice på kläder och på morgontidningen. Med en grapefruktsked av plast så slipper man de här problemen. De grapefruktskedar som finns på finally.eu är gjorda för att klara av frukten på ett perfekt vis.

Så äter du grapefrukt med grapefruktsked

Om du vill äta en helt vanlig grapefrukt med den smidiga skeden av plast så ska du börja med att precis som vanligt dela upp frukten i två delar. Därefter så gräver du med grapefruktskeden som har taggade kanter. Sikta på en av de trekanter som finns i frukten och skopa upp allt kött som finns i den. Vrid medsols om du är högerhänt, och motsols om du är vänsterhänt. Efter några försök så bör du få in rätt teknik och med din grapefruktsked så blir det så kul och enkelt att äta frukten.

Trots att det här är en plastsked så får man god styrka med den och det beror på att den tillverkas med formsprutning vilket ger en produkt som är smidig samtidigt som den erbjuder den hårdhet som man behöver för att ta sig igenom frukter som grapefrukt och kiwi.

Skeden kan användas till fler frukter

En bra sked för grapefrukt kan även kallas för kiwisked eller avokadosked eftersom den fungerar lika bra till dessa frukter. Man jobbar på precis samma sätt. Dela upp frukten i två delar och gräv sedan med skeden. Har man bara den här lilla skeden hemma så kan man alltid njuta av frukter som kräver rätt hantering för att det ska bli trevligt att äta av dem.

Tänk på att det kan vara bra att ha flera fruktskedar hemma. Om man tappar bort en så kan det bli panik då man inte vill börja harva med vanlig sked i frukten igen, och så kan det ju vara så att man vill bjuda vänner och familj på frukost, lunch eller middag med grapefrukt, kiwi eller avokado.

Ge bort grapefruktskedar som present

Oavsett om man vill ta fram smart och annorlunda presentreklam eller om man vill ge en vän något riktigt användbart så är en grapefruktsked ett bra val. Det här är helt enkelt ett plastverktyg som uppskattas och som ser så fint ut att det passar bra som gåva. För företag så är det också smidigt med en present som det är lätt att dekorera med företagsinformation. Med plastgranulat så kan man också vara riktigt petig med färgen så att man matcher företagets logga på rätt sätt.

När man ger bort grapefruktskeden till vänner och familj så kan man ju lägga den en fruktkorg full med de frukter som den är till för. Det blir en present som ingen glömmer i första taget!

15 Jul 2016